Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τσούπρες μάζωξη και πάμε!



Η μια δεν έχει γκόμενο, η άλλη θέλει  να απομονωθεί λίγο από άντρα, παιδιά και γατιά και η άλλη επιθυμεί τρελό ξενύχτι σε έξαλλους ρυθμούς για να ξελαμπικάρει. Οι ανάγκες όλων μας διαφέρουν. Αυτή που έχει άντρα και παιδιά αποζητά λίγο και την μοναξιά και η άλλη που είναι μόνη της έχει ανάγκη από γκόμενο (σχέση, αγάπη, ρομάντζο, λίγο από όλα!). Καλά για εκείνη με το ξενύχτι δεν το αναλύω περισσότερο. Αν δεν το ‘χει κάψει το μηχάνημα, θα πρέπει να προβληματιστεί για την ηλικία, τις προτεραιότητες και τα θέλω της. 


Που θέλω να καταλήξω; Ότι οι γυναίκες είναι μουρλές; Καλά αυτό το λένε όλοι, δεν μου λέει προσωπικά τίποτα. Το θέμα είναι εμείς καρακάξες μου. Εμείς σαν οντότητα.  Όταν μας φταίει το χέρι μας, το πόδι μας, τα μαλλιά μας, τα κιλά μας, τα ρούχα μας, τα πάντα όλα μας η λύση είναι μία. ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ! Ο άντρας μου λέει ότι για να λύσεις κάτι πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις το πρόβλημα! Ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα σου;      

  • Τα κιλά σου; Κλείσε στόμα σου!
  • Τα μαλλιά σου; Κόφτα, βάψε τα!
  • Τα νύχια σου; Περιποιήσου τα!
  • Το σώμα σου ολόκληρο;;; ΑΓΑΠΑ ΤΟ!
  • Οι γύρω σου; Αποδέξου τους ή απομάκρυνε τους!

Όλα μα όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μέσα μας τσούπρες… και όσο αυτό το μέσα μας τρώει τόσο και εμείς θα τρωγόμαστε με εμάς.

Όσες έχουν άντρα θα θέλουν να μείνουν λίγο μόνες τους. Κι όσες δεν έχουν άντρα θα πιστεύουν πως άμα βρεθεί θα λυθούν ως δια μαγείας όλα τους τα προβλήματα!

Σας έχω νέα! Πάντα θα βρίσκουμε κάτι καινούριο για να γκρινιάζουμε, και πάλι δεν θα είμαστε ευτυχισμένες! Και είναι τόσο κρίμα… γιατί είναι όλα τόσα ασήμαντα μπροστά στο μεγαλείο της ύπαρξης μας. 

Έρχεται καλοκαίρι (αμήν Παναγίτσα μου!), αντί να κλαιγόμαστε και να επικρίνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ας επικεντρωθούμε σε όλα τα ωραία που έχουμε η καθεμιά στη ζωή της. Τι; Δεν έχεις τίποτα καλό; Αν όντως ισχύει αυτό λυπάμαι για κάθε επιλογή σου που σε οδήγησε εδώ. Μπορείς όμως πάντα να κάνεις μια νέα αρχή. Βαριέσαι; Τότε κρύψου στο καβούκι σου και σουτ. Αν δεν ζεις, αν δεν διεκδικείς ποιο το δικαίωμα σου στη ζωή μου λες;

Τροφή για σκέψη και επανεκτίμηση των όσων έχουμε αγαπημένες μου... η ζωή είναι ωραία... ακόμα και με αυτό το κωλόκαιρο! Το θέμα είναι να αφήσουμε τη λάμψη του ήλιου να διαρρεύσει μέσα μας... Κάντε ντου με φως στην καρδιά σας και όλα θα αστράψουν όπου κι αν είστε και κυρίως όπως κι αν είστε!

Κρα με αγάπη σε κάθε μια απο μας και ιδιαίτερα σε μένα!

Γελάστε ρε... κάνει καλό και σφίγγει και η κοιλούμπα!



2 σχόλια:

  1. Τώρα που κόβω το γυμναστήριο λόγω ζέστης και καλοκαιριού, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου να γελάω για να κάνω fake κοιλιακούς. Γιατί όλα τα άλλα τα fake τα ξεφορτώνομαι σιγά σιγά για να μην καταλήξω σαν τις... τσούπρες που αναφέρεις.

    Φιλιά
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είμαι σήμερα με κάλυψες με μια πρόταση:" Γιατί όλα τα άλλα τα fake τα ξεφορτώνομαι σιγά σιγά για να μην καταλήξω σαν τις... τσούπρες που αναφέρεις." ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή

Σχόλια