Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Επάγγελμα σύζυγος πλουσίου...!



Την βλέπεις. Ντυμένη πάντα στην τρίχα, με επώνυμα ρούχα συνήθως. Πασαλειμμένη με κάθε ντελικάτη κρέμα που κυκλοφορεί και με τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Έχει ένα χαζό ψεύτικο χαμόγελο, που αναρωτιέσαι αν είναι λόγω σιλικόνης στα χείλη ή από το τελευταίο μποτοξάκι που έκανε!Μιλάει για τα πάντα όσα παίζουν στην τηλεόραση, ξέρει κάθε κουτσομπολιό της πόλης, της χώρας και εννοείται της γειτονιάς. Δεν μαγειρεύει ποτέ, γιατί το θεωρεί μπανάλ. Γιατί άλλωστε υπάρχουν τα ντελίβερι; Από σούσι μέχρι σουβλάκι μπορεί να έχει και το λέει με καμάρι. 
 
Ξέρει ότι ο άντρας της γυρνάει από κανάτα σε κανάτα, μα κάνει την ανήξερη. Τις περισσότερες φορές. Ναι. Γιατί υπάρχουν και εκείνες οι φορές που την βλέπεις να σου το παραδέχεται η ίδια. Ας κάνει, λέει, το κέφι του άντρας είναι. Στο κάτω κάτω της γραφής το βράδυ , πλάι της θα κοιμηθεί. Δεν πρόκειται να την χωρίσει ποτέ.
Γιατί αν τολμήσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει να πληρώσει πολλά, πάρα πολλά και δεν τον συμφέρει. Άρα το έχει δέσει καλά το γαϊδουράκι της!!! Και χαλαρή όπως είναι σου δείχνει και την νέα της συλλογή με τα παπούτσια. Μάλιστα σου ανακοίνωσε πως αποφάσισε να κάνει διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, για να έχει κι αυτή μωρέ κάτι για να ασχολείται! Και απορείς. Απορείς για το πόσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Για το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει. Για την ανύπαρκτη αξιοπρέπεια του. Για τον ορισμό της ευτυχίας, της προσωπικής ευτυχίας του καθενός.

Και φτάνει η ώρα που εσύ, με το μακό φουστανάκι και την αλογοουρά σου,  την ώρα που ανακατεύεις το φαί πάνω από την κατσαρόλα, συνειδητοποιείς την μεγαλύτερη αλήθεια του κόσμου. Η προσωπική ευτυχία είναι καθαρά αντικειμενική για τον καθένα. 

Η άλλη θέλει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και  αδιαφορεί για την ύπαρξη ή μη τρίτου προσώπου.

Η παράλλη γουστάρει να κάνει 5 παιδιά και να κλειστεί στο σπίτι της για να τα μεγαλώσει. 

Εσύ αποζητάς την εσωτερική σου γαλήνη και ηρεμία για να της μεταδώσεις και στο σπίτι σου, απλώνοντας χαρά και αγάπη στους δικούς σου.

Ε και η συγκεκριμένη θέλει να έχει λεφτά (του αντρός της μεν δικά της δε), να γεμίζει τα ντουλάπια μπας και γεμίσει έτσι και το μέσα της, με το όποιο κόστος.

Όπως την βρίσκει ο καθένας ρε!

 Άλλες έχουν σαν επάγγελμα το νοικοκυριό κι άλλες τοσυζυγικό!Παντρεύονται ένα χοντρό πορτοφόλι για να ζουν ζωή χαρισάμενη, έτσι πάντα όπως έχουν πλάσει το χαρισάμενο στο μικρό τους κεφαλάκι (που πλάκα πλάκα δεν χωράει και πολλά). Και αφού φορέσουν το πολυπόθητο νυφικό και περάσουν τις βέρες, φυλακίζουν το αρσενικό τους μες το σπίτι για τις ώρες που θέλουν και έπειτα το αφήνουν έξω ελεύθερο να κυνηγήσει κι άλλα θηράματα. Χωρίς το φόβο να το χάσουν. Γιατί αυτές ξέρουν πάντοτε καλύτερα απο τις άλλες. Και κάπως έτσι ζουν την ζωή τους όπως αυτές και μόνο γουστάρουν, παρασύροντας μαζί τους κάποιους κόλακες που τρώνε κι αυτοί από τα έτοιμα. Έτσι περνάνε όλοι τους καλά, μέσω μιας δημόσιας προβολής τους δικού τους ΕΓΩ. 



Και μεγαλώνουν τα παιδιά οι νταντάδες, μην ξεσκατίσουν αυτές το παιδί και λερώσουν τα χέρια τους.
 
Κι αν το κέρατο πέφτει βροχή από τον άντρα τους,  θυσιάζονται στον βωμό των ευρώ. 

Και το παίζουν περιχαρείς σύζυγοι, καθώς πρέπει, και κυριλέ ρίχνοντας στάχτη κυρίως στα μάτια τα δικά τους.

Και ζουν αυτοί καλύτερα και μακριά μας τσούπρες. Γιατί τέτοιοι άνθρωποι μολύνουν το είναι μας και το γύρω μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια